Egyházunkról Bemutatkozás Céljaink Tanaink Tevékenységünk Esküvő Tanfolyamok Adományvonal Kapcsolat
 
10 ok arra, hogy ...
Szép Napot! :-)

Munka, Lehetőség vagy valami egészen más? Együtt egymásért. Az egyedüli embert a gazdasági válság egész biztosan megtöri, elsöpri. Te ne légy ebbe a csapatba. Ne kerülj bele. Vagy ha már belecsöppentél, akkor most vedd észre a segítő kezet, kezeket. Azt a hatékony és dinamikus erőt, mely épp a szemed előtt áll. Ezen problémák ellensúlyozására, kivédésére megalkottuk az SFP-t.

Egy bámulatra méltó és egészen egyedi konstrukció. Mi egész biztosan hozzásegítünk vágyaid konkrét megvalósításához. Amennyiben van benned olyan, amiért hajlandó vagy cselekedni és olyan hajtóerő is mely nem csak két napra biztosítja számodra a lendületet, akkor érdemes belevágnod.


Gondold jól végig és hozd meg életed egyik legmeghatározóbb döntését.
Pár ok arra, hogy a Spirituális Felszabadítási Program tagja légy, - mely A Világ Legjobb Segélyrendszere www.ezoterikustanokegyhaza.hu

Miért írok Neked?


Mindenek előtt és legelső sorban azért, mert egy érző emberi szívvel rendelkezel. Egy olyannal, aki szeret és szeretetet is ad. Ugyanakkor nem hisz a kilátástalanság véglegességében. Nem hisz abban hogy a vágyai, az álmai csak lázálmok voltak. Nem. Sőt pontosan tudja, hogy azok mind kifejezetten reális célok. A célokat pedig mindig meg kell valósítani. A cél nélküli ember egész biztosan elveszett. De Te nem ez az ember vagy. Álmaid megvalósíthatósága érdekében írok most Neked. Egy ismerősöd ajánlására. Azt szeretném, ha nyugodtan és kényelmesen élhetnél.

Ugye nem lenne baj? A céljaid megvalósíthatóságának érdekében ezeket, amiket hamarosan olvasol, már megalkottuk. A többihez már csak Te hiányzol.

Most pedig olvass tovább és nézd meg mit tettünk már eddig is az érdekedben. Ezeket a segédeszközöket már létrehoztuk.

1. Virtuális iroda
Azonnal rendelkezésedre áll!


2. Nemzetközi egyház
Globális, minden földrészre kiterjedő programunk van!


3. Lehetőség, mint valóság
Bátran kijelenthetjük, hogy ilyen egyedi szociális segélyrendszer sehol máshol nincs a világon. A tagjaink részére a támogatási díjak lehetőség terve, a havi előfizetési díjak eddig soha nem látott magas, akár 90 százalékát juttatja vissza a havi előfizetési bevételekből a Spirituális Felszabadítási Program a Te egész ismerősi rendszered után fizet, végtelen szintig - így tehát Te nem csak bizonyos szintek után kapsz „fizetést”. Az igen nagyvonalú SFP egyházfenntartási terv a legjobb rendelkezésre álló produktum.


4. Tömeges kereslet alacsony kezdési költséggel
Programunk iránt dinamikusan növekszik az érdeklődés.


Ki ne szeretne több pénzt keresni vagy pénzt megtakarítani, netán mindkettőt? Az SFP-be való belépés alacsony költsége miatt szinte mindenki számára elérhető.


5. Bekapcsolódási lehetőség az elsők között
Minél korábban lépsz be annál gyorsabban valósíthatod meg saját magad és családod, valamint egyházunk közös álmait vágyait.


6. Jól megalapozott
Az Ezoterikus Tanok Egyházát 1997-ben alapítottuk


7. Kifejezetten magas etika és erkölcs
Az Ezoterikus Tanok Egyháza vezetőségének csapata páratlan.
Mindez rendkívül nagy jelentőséggel bír tevékenységünk számos szempontjából, továbbá ez képezi hosszú távú működésünk alapját.


8. Hatékony marketingeszközök
9. Képzés
A tájékoztatókra irányuló képzésünk professzionális, illetve könnyen megérthető mindenki számára.
Az Ezoterikus Tanok Egyháza erősen eltökélt a legjobb online képzés biztosítására is, mindenféle további költség nélkül.


10. A tagok maximális támogatása
Globális Támogatói Központunk csapata kiváló!


Adóelőnyök Az itthoni vállalkozás adóelőnyei? Na, ezt itt most egyszerűen el kell felejteni. Mert ez itt nem egy gazdasági vállalkozás, hanem egy egyházfenntartási támogatási rendszer.

Ha adód csökkentésére és jövedelmed növelésére keresel megoldást, az SFP segíthet Neked! Abban a pillanatban, hogy csatlakozol az Ezoterikus Tanok Egyházához, és elkezded felépíteni az egyház tagságát, kiépíteni azt, miközben élvezni kezded az otthoni munkálkodás minden jótékony előnyeit! Esetleg pluszként hozzáférhetsz számos adóleíráshoz is.

  • Az adótörvények lehetővé teszik a Te számodra, hogy minden összeget, melyet, mint segélyt az Ezoterikus Tanok Egyháza kiutal számodra, mind megmaradjon a zsebedben. Beléptetheted családtagjaidat is a további taglétszám növelésére. Így minden segély a családodban marad.
  • Nem kell adó trükkökön törni a fejed. Minden teljesen korrekt és tiszta.


Gondold végig – az adómentes kifizetések garantálják a nyugalmadat és nem kell foglalkoznod avval, hogy amúgy mikor veszted el munkahelyed, vagy netán mily szánalomra méltóan kevés a nyugdíjad. Az adómentességnek köszönhetően garantáltan jobban fogsz élni, mint régebben.
Az otthoni SFP program lehet számodra a pénzmegtakarítás és egyszerre a nyugalmas életed egyik legjobb és leghatékonyabb módja - időt teremtve Neked az élet fontos dolgaira, amelyek boldoggá tesznek Téged.

  • Hozzájárulsz az Egyház földterületének megvásárlásához, iskolájának és óvodájának felépítéséhez.
  • Gyógy Centrumunk és Meditációs Központunk létrehozásához, működtetéséhez.
  • Saját Spirituális Képzésedhez
  • Maradj otthon gyermekeiddel és tanítsd őket
  • Képes leszel kifizetni a számláid
  • Vegyél magadnak akár egy új autót.
  • Vegyél magadnak egy új lakást, házat, netán újítsd fel
  • Élvezd az Életet.


Csak az adómentességgel jóval túllépheted az SFP tagságának költségeit!


Jogi nyilatkozat: Az oldalon található információk a Magyarországi helyzetre vonatkoznak. Épp ezért az Ezoterikus Tanok Egyháza kifejezetten ajánlja, hogy a más országokban élő tagjaink lakóhelyüktől függetlenül lépjen kapcsolatba egy adószakemberrel, hogy megvitassák az Ő otthoni egyház adókedvezményeit.


Az Ezoterikus Tanok Egyháza messze felülmúl a világon minden más egyházat, amikor a tagok támogatásáról van szó.


Amennyiben úgy gondolod, hogy ez az akár munka mellett is végezhető izgalmas, kifejezetten emberszerető és segítő program biztosan érdekel és részt is akarsz benne venni, akkor jelentkezz a amisztikavilaga@gmail.com email címen. Vagy hívj fel telefonon a 06- 30 970- 1431-es számon. Itt egy megbeszélési időpontot adunk aztán már kezdhetsz is tevékenykedni. Váltsd valóra az álmaid. Persze közben Nyugodtan gondolhatsz a barátaidra és ismerőseidre is. Küldd el nekik is ezt a levelet. Már most az elején gondolj másokra is. Talán nekik is elkél a segítség, a bátorítás és a kilátástalan helyzetből való út megmutatása. A többi már az ő, az ők dolga. Engedd át a döntést számukra.


Üdvözlettel és remélem segítséggel: Bodor ErnőCopyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza