Egyházunkról Bemutatkozás Céljaink Tanaink Tevékenységünk Esküvő Tanfolyamok Adományvonal Kapcsolat
 
Magyar spirituális mantrák

www.saibaba.hu www.sandrajana.hu www.azigazijezus.hu

Get the Flash Player to see this player.Ezeket a szövegeket, mantrákat mondhatod magadban ismételve, vagy hangosan, ahogy neked tetszik - de persze barátaiddal közösen is végezheted ezt a gyakorlatot, akkor viszont mindig hangosan. A mantrák ismétlésének hatására egy megváltozott tudatállapotba fogsz kerülni. Ebben az állapotban képeket, formákat láthaszt, esetleg hangot hallhatsz. Ha ezek az jelenségek el is maradnának, akkor is csodálatos érzések kerítenek hatalmukba, mert ezekben a percekben kapcsolatot teremtesz őseinkkel. Minél többször ismétled a a magyar spirituális mantrákat, annál gyorsabban juthatsz el arra a tudatszintre, ahol velük találkozol. Ezekben a percekben magyarságod intenzíven fogod érezni. Megéled és tuddni fogod, hogy egy nagy család tagja vagy!

A mantrázás célja és lényege, hogy megtaláld és felelvenítsd kapcsolatod őseiddel és legfőképpen a Legfelsőbb Személlyel, a Magyarok Istenével, avval ki néked Apád!

A mantrázást a nap bármely szakában - akár reggel, délelőtt, délután vagy este - is végezheted, ahogy neked tetszik. Legjobban teszed, ha reggel és este lefekvés előtt (mantránként) nyolcszor-nyolcszor elismétled. Érezd meg, hogy ízig vérig magyar és szabad vagy! Tudnod kell azt is, hogy őseink az emberiség büszkeségei voltak! Te pedig egy mágus nemzet sarja vagy. Frissítsd fel hát a kapcsolatot velük, és légy olyan Te is mint ők!

Ezek a speciális mantrák hozzásegítenek ahhoz, hogy megváltsd magad, nem mások vére hanem a tudás által! Mi az ősök egyenesági leszármazottai azt akarjuk, hogy ne lehessen téged megvenni. Ne legyen neked árad! Légy erős, szilárd és megingathatatlan! Kövessük hát eleink útját!

Most pedig kezd el a gyarolatot. Mikor elkezded csukd be a szemed és csak a gyakorlatra koncentrálj! Zárj ki minden zavaró gondolatot! Minden matrát nyolcszor ismételj meg, és utánna kezdj a következőbe. Minél többször mondod a mantrákat, annál inkább növeld az ismétlések sebességét, azonban vigyázz arra, hogy a szavakat mindig tisztán és érthetően ejtsd ki. A mantrák sorrendjét tetszésed szerint is váltogathatod, tehát úgy ahogy szeretnéd, minden megkötés nélkül. A minimális ismétlés szám azonban érje el a nyolcat.


Árpád király


Tiszteletteljes hódolatom ajánlom az Öregistennek, a Magyarok Istenének, az ki nékem Apám. Visszatérek Hozzád és Veled is maradok.

Én az Öregisten gyermeke vagyok és hűséggel tartozom Néked.

Feltámasztom Hazám, kit elnyomott az ármány.

Tiszteletteljes hódolatom ajánlom Árpád vezérnek.

Tiszteletteljes hódolatom ajánlom Nimród királynak, a Földkerekség első királyának.

Emlékszem a Magyarok Istenére, az ki nékem Apám.

Mi, a Magyar Föld szülöttei, Fénysugár vagyunk az éjszakában s utunkat megvilágítván Fény derül a múltra. Hadba vonulnak a Hős lovagok, el nem bukhatnak a Hős Magyarok.

Vidd a véres kardot, hadd lássa a világ, NEM FÉL Magyarország.

Turáni mágus vagyok a szkíták népéből, egy a legyőzhetetlen mágusok közul, mert Apám az Öregisten, a Magyarok Istene, a Kutai Szkíta Úr Jézus.

A Magyarok IsteneCopyright © 2009 Ezoterikus Tanok Egyháza